Börja hos oss

Verksamheten upphör.
Equmeniakyrkan Arvika har beslutat att avsluta förskoleverksamheten som kommer upphöra i samband med sommarstängningen 2024.

Kul att du är intresserad av att låta ditt barn börja hos oss på Fisken!

Du söker till oss genom Arvika kommuns vanliga ansökan om förskoleplats. Om du söker till oss pga. vår kristna profil ska du vara noga med att ange det i fältet för övrig information för att öka dina chanser att få en plats. Här berättar vi mer om hur du gör.

Ansök via E-tjänst

Man kan använda kommunens E-tjänst för att ansöka om förskoleplats (barnomsorg). När det är dags att välja önskad placering ska du välja område ”Kooperativ/privat regi” och sedan enhet ”Fisken”.
I fältet för extra information kan du skriva att du önskar Fisken pga. kristen profil.

Ansök via pappersblankett

Man kan också använda kommunens pappersblankett. Blanketten skriver man ut och skickar in till kommunen.

Under rubriken ”Önskemål om placering” anger du område ”Privat regi – Förskolan Fisken” och i fältet för övriga upplysningar kan du skriva att du önskar Fisken pga. kristen profil.

Ändra befintlig ansökan

Om du tidigare skickat in en ansökan om förskoleplats (barnomsorg) men vill lägga till Förskolan Fisken (eller ändra ordningen på dina val) rekommenderar vi att du tar kontakt med någon av skolhandläggarna på kommunen för att få hjälp med det. Det brukar alltid gå att ordna. Här hittar du deras kontaktuppgifter.